NOU
24%

Pantofi de protectie Ultra Trail foarte usori

352,99 RON (TVA inclus) 470,00 RON
296,63 RON (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 6462108240

Descriere

Pantofi de protectie Ultra Trail foarte usori

Daca agreati formatul de incaltaminte de munte, trebuie neaparat sa incercati modelul acesta sport dar care are nivelul de protectie cerut S1P, avand atat bombeu compozit cat si lamela antiperforatie in talpa.

Indiferent ca utilizati in aer liber sau interior, muncă de teren accidentat sau diverse servicii in oras, pantofii de lucru va vor oferi protecție de încredere fără compromisuri. Acolo unde diferiți pantofi renunță, modelele noastre XTS TRAIL abia au început. Talpa exterioară XTS TRAIL combină toate caracteristicile indispensabile pentru siguranța muncii, indiferent dacă este în interior sau exterior, precum și pentru cele mai mari cerințe în zona exterioară: este rezistentă la alunecare și la abraziune, rezistentă la căldură până la 300°C și dispune de un ureche special concepută. banda de rulare cu caneluri flexibile reziduale, precum și proprietăți de deshidratare. Suplimentat cu ESD, un capac de protecție din fibră de sticlă și o protecție anti-perforare FAP®, satisface cerințe ridicate de siguranță.

Talpa intermediară a IMPULSE.FOAM® reacționează la fiecare pas cu un impuls energetic și oferă o amortizare maximă, stabilitate remarcabilă și confort durabil. Oriunde te ghidează traseul tău (de lucru): XTS TRAIL este necondiționat alături de tine!

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review