Bocanci de protectie Albatros Trail usori impermeabili

555,00 RON (TVA inclus)
466,39 RON (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 6362202590

Descriere

Bocanci de protectie Albatros Trail S3 usori impermeabili S3 WR

Varianta de bocanci cu membrana este identica cu cel similar din aceasta gama LINK Aici avand insa suplimentar membrana COA.TEX® ce-i confera impermeabilitate si stratul functiona Thinsulate 3M

Multa vreme era de neimaginat ca bocancii de protectie sa aiba configuratia unui pantof de alergare, insa datorita firmei Albatros, incepand cu anii 2019 au fost perfectionate mai multe modele care au avut si rezultate / premii la targurile de specilaitate.

Urmariti imaginile produsului Ultratrail si descrierile:

În aer liber. De interior. Muncă. Teren accidentat. Protecție de încredere. Fără compromisuri. Acolo unde diferiți pantofi renunță, modelele noastre XTS TRAIL abia au început. Talpa exterioară XTS TRAIL combină toate caracteristicile indispensabile pentru siguranța muncii, indiferent dacă este în interior sau exterior, precum și pentru cele mai mari cerințe în zona exterioară: este rezistentă la alunecare și la abraziune, rezistentă la căldură până la 300°C și dispune de un ureche special concepută. banda de rulare cu caneluri flexibile reziduale, precum și proprietăți de deshidratare. Suplimentat cu ESD, un capac de protecție din fibră de sticlă și o protecție anti-perforare FAP®, satisface cerințe ridicate de siguranță. Talpa intermediară a IMPULSE.FOAM® reacționează la fiecare pas cu un impuls energetic și oferă o amortizare maximă, stabilitate remarcabilă și confort durabil. ULTRATRAIL BLACK MID este fabricat din piele integrală cu aplicații textile rezistente la abraziune și iese deja în evidență datorită designului său în culoarea semnalului negru-roșu. Branțul format anatomic comfit®AIR și o amortizare confortabilă a arborelui și a clapei oferă confort suplimentar. Oriunde te ghidează traseul tău (de lucru): XTS TRAIL este necondiționat alături de tine!

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate