"Magma - The inner power" este impulsul prin care materia si materialul se transforma, iar impreuna cu tehnologiile performante devine un produs inovator.

    Ca furnizorul nr. 1 de bocanci, salopete, imbracaminte de lucru marca Utility Diadora in Romania, compania noastra activeaza in domeniul celor mai competitive echipamente de protectie si lucru, oferind servicii complete de vânzare, garantie, consultanță tehnică gratuită pentru alegerea produselor potrivite prin platforma de comenzi online MagmaSafety.ro 

   Suntem importator de peste 10 ani pentru o gama extinsa de articole in mare parte fabricate sub licenta Europa de vest. Ne-am propus ca brand-ul nostru Magma Safety sa reprezinte o referinta privind echipamentele testate cu garantie, pentru confortul si siguranta partenerilor nostri.

  In functie de nevoia dvs. privind munca desfasurata, va invitam sa beneficiati de imbracaminte si incaltaminte de lucru cu un design elevat ce se preteaza pentru activitati solicitante, activati usoare sau pentru servicii, instalatii, mentenanta din mediul urban.

O atentie deosebite acordam tehnologiilor inovative ce duc la cresterea confortului, astfel pentru companii venim cu 2 premiere semnificative din 2023 privind bocancii - pantofii de lucru si manusile. Detalii concrete va oferim la prima intalnire personala de prezentare.

Magazinul online de echipamente de protectie este accesibil atat pentru persoane juridice cat si persoane fizice.

Termenele de livrare pot fi comunicate dupa lansarea comenzii sau inainte, la cerere pe email in functie de denumire, cod, marime, culoare, cantitate etc.

Comenzile pentru partenerii distribuitori, se pot lansa pe email sau in magazinul online, iar preturile vor fi ajustate ulterior.

https://www.magmasafety.ro/ este administrat de Transparent SRL in calitate de Importator, distribuitor produse tehnice pentru majoritatea domeniilor de constructii si industrie cu experienta incepand din 2003.

Marcile noastre principale sunt: 

        Utility Diadora, Coverguard Workwear & Footwear, 3M Safety, Portwest , Heckel, Dunlop, Siggi, Guide,

Mascot,  Giasco, Gildan, Fruit of the Loom, Delta Plus, CXS, Dike

Pentru cerere oferta va rugam sa ne scrieti pe magmasafety.ro@gmail.com sau sa sunati la 0772045043, 0744771551