Pantofi protectie Run Net Airbox Matryx S3

628,00 RON (TVA inclus)
527,73 RON (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Promo Diadora
Cantitate: 2+ 3+
Discount: 5% 10%
Cod produs - SKU 701.176215_C0200

Descriere

Pantofi de protectie Run Net Airbox tesatura Matryx rezistenta la apa S3 SRC

-pantofi de protectie S3 cu tesatura tehnica multi-fibra Matryx

-incaltaminte antistatica

-rezistent la abraziune si hidrofuga, respinge apa conform cerintelor S3

-partea superioara respirabila, rezistenta la umiditate

-cu sistem de respiratie net de Geox pe lateral

-bombeu aluminiu rezistent la 200J

-calapod 11

-captuseala din nylon rezistent la abraziune si ultra-respirabila

-brant detasabil si respirabil cu carboni activi

-talpa flexibila rezistenta la alunecare si la hidrocarburi

-lamela antiperforatie in talpa

-cu amortizare in calcai

Suport ergonomic - Tehnologie de protecție a călcâiului TPU care asigură stabilitate, confort și mișcări întotdeauna naturale.

- cu CORDURA - Țesătură de înaltă tehnologie concepută pentru rezistență la rupere, abraziuni, zgârieturi și perforații. Este o țesătură ușoară, ușor de întreținut.

Sistem de respiratie net de Geox - Membrana respirabilă impermeabilă permite picioarelor să respire în timp ce nu lasa sa intre apa. Acest sistem permite o reglare termică naturală a picioarelor, facilitând prezența microclimatului ideal în interiorul încălțămintei, rezultând picioare uscate, mai sănătoase. Reglarea termică este garantată chiar și în cele mai calde clime și în timpul celor mai intense sarcini de lucru. Și caracteristicile de flexibilitate asigură confort maxim în orice situație.

Mass Damper este o tehnologie revoluționară care garantează amortizarea totală și returul de energie, oferind în același timp protecție maximă, versatilitate și performanțe de calitate superioară în timp pentru noua generație de încălțăminte de siguranță. Pentru a te simți mai plin de energie și mai puțin obosit la sfârșitul unei zile lungi. Materialul cu densitate redusă al tălpii asigură o rezistență mare și performanțe de compresie, pentru confort maxim și un randament ridicat de energie. Acoperirea creează o înveliș de protecție externă care crește rezistența tălpii la abraziune, rupere, hidroliză, combustibili și ulei. În plus, servește la asigurarea stabilității în timpul fazei de eliberare a energiei. Tehnologia Mass Damper se extinde pentru a acoperi întreaga suprafață a tălpii, distribuind uniform greutatea corpului și permițând piciorului să se rostogolească confortabil.

Talpă K-SOLE rezistentă la perforare creată cu straturi suprapuse din țesături speciale. Utilizarea acestor materiale asigură rezistență ridicată, precum și greutate redusă și flexibilitate. Această talpă are avantajul de a acoperi întreaga suprafață a patului pentru picioare, oferind astfel o protecție totală a picioarelor. K SOLE este o talpă nemetalică.

D-Light este capabilă să garanteze ușurință maximă fără a compromite confort sau amortizare. Acest compus poliuretanic de nouă generație este cu 20% mai ușor decât poliuretanul tradițional - poziționat în talpa intermediară, nivelul de amortizare rămâne același, în timp ce potrivirea este confortabilă și liniștitoare.

MATRYX 2.0 - Matryx este o țesătură tehnică multi-zonă realizată din fibră de aramidă și poliamidă extra-dure.Cu rezistență la abraziune, suport lateral și flexibilitate ridicată, Matryx® 2.0 permite profesioniștilor să lucreze fără a sacrifica confortul.

EN ISO 20345:2011

Detalii

SKU
701.176215_C0200

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Promotii

ADAUGA un produs de mai jos cu - 40%
Pantofi protectie Run Net Airbox Matryx S3
628,00 RON
Pantaloni Cargo New York confortabili
308,99 RON
Jacheta de toamna Diadora Chicago albastru
280,00 RON
Pantaloni talie Staff Cargo detalii reflectorizante
215,00 RON
Pantaloni de lucru iarna Rock Winter Performance negru
260,00 RON
Jacheta Diadora micropolar Pile FZ cu fermoar
218,00 RON
1.397,19 RON
1.909,99 RON