Pantofi de protectie Glove MDS Matryx S3 HRO SRC rezistent la abraziune

710,00 RON (TVA inclus)
596,64 RON (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Promo Diadora
Cantitate: 2+ 3+
Discount: 5% 10%
Cod produs - SKU 701.176204_C2539

Descriere

Pantofi de protectie Glove MDS Matryx S3 HRO SRC rezistent la abraziune

-incaltaminte de protectie S3 confortabile

-antistatic

-partea superioara respirabila

-fabricat din tesatura tehnica multi-fibra Matryx

-respirabil si rezistent la abraziune,cu Net Breathing System by Geox pe laterale.

-tehnologia Mass Damper

-bombeu din aluminiu rezistent la 200J

-calapod 11

-căptușeală din nailon rezistentă la abraziune și ultra-respirabilă

-branț detașabil și respirabil cu cărbuni activi.

-talpa flexibila rezistenta la alunecare si la hidrocarburi

-lamela antiperforatie in talpa

-cu amortizare in calcai

-culoare: gri/negru

Suport ergonomic - Tehnologie de protecție a călcâiului TPU care asigură stabilitate, confort și mișcări întotdeauna naturale.

- cu CORDURA - Țesătură de înaltă tehnologie concepută pentru rezistență la rupere, abraziuni, zgârieturi și perforații. Este o țesătură ușoară, ușor de întreținut.

Sistem de respiratie net de Geox - Membrana respirabilă impermeabilă permite picioarelor să respire în timp ce nu lasa sa intre apa. Acest sistem permite o reglare termică naturală a picioarelor, facilitând prezența microclimatului ideal în interiorul încălțămintei, rezultând picioare uscate, mai sănătoase. Reglarea termică este garantată chiar și în cele mai calde clime și în timpul celor mai intense sarcini de lucru. Și caracteristicile de flexibilitate asigură confort maxim în orice situație.

Mass Damper este o tehnologie revoluționară care garantează amortizarea totală și returul de energie, oferind în același timp protecție maximă, versatilitate și performanțe de calitate superioară în timp pentru noua generație de încălțăminte de siguranță. Pentru a te simți mai plin de energie și mai puțin obosit la sfârșitul unei zile lungi. Materialul cu densitate redusă al tălpii asigură o rezistență mare și performanțe de compresie, pentru confort maxim și un randament ridicat de energie. Acoperirea creează o înveliș de protecție externă care crește rezistența tălpii la abraziune, rupere, hidroliză, combustibili și ulei. În plus, servește la asigurarea stabilității în timpul fazei de eliberare a energiei. Tehnologia Mass Damper se extinde pentru a acoperi întreaga suprafață a tălpii, distribuind uniform greutatea corpului și permițând piciorului să se rostogolească confortabil.

Talpă K-SOLE rezistentă la perforare creată cu straturi suprapuse din țesături speciale. Utilizarea acestor materiale asigură rezistență ridicată, precum și greutate redusă și flexibilitate. Această talpă are avantajul de a acoperi întreaga suprafață a patului pentru picioare, oferind astfel o protecție totală a picioarelor. K SOLE este o talpă nemetalică.

D-Light este capabilă să garanteze ușurință maximă fără a compromite confort sau amortizare. Acest compus poliuretanic de nouă generație este cu 20% mai ușor decât poliuretanul tradițional - poziționat în talpa intermediară, nivelul de amortizare rămâne același, în timp ce potrivirea este confortabilă și liniștitoare.

MATRYX 2.0 - Matryx este o țesătură tehnică multi-zonă realizată din fibră de aramidă și poliamidă extra-dure.Cu rezistență la abraziune, suport lateral și flexibilitate ridicată, Matryx® 2.0 permite profesioniștilor să lucreze fără a sacrifica confortul.

EN ISO 20345:2011

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Promotii

ADAUGA un produs de mai jos cu - 40%
Pantofi de protectie Glove MDS Matryx S3 HRO SRC rezistent la abraziune
710,00 RON
Pantaloni Cargo New York confortabili
364,00 RON
Jacheta de toamna primavara Chicago exterior tricotat albastru
274,00 RON
Pantaloni talie Staff Cargo detalii reflectorizante
215,00 RON
Pantaloni de lucru iarna Rock Winter Performance negru 
256,00 RON
Jacheta Diadora micropolar Pile FZ cu fermoar
218,00 RON
1.506,20 RON
2.037,00 RON